Comedy Cafe Amsterdam

Al sinds 2014 kan je in het Comedy Cafe Amsterdam genieten van comedy van de bovenste plank.

Iedere week kan je in Comedy Cafe Amsterdam meedere comedy shows meepikken.

Al 23 jaar haalt Comedy cafe amsterdam Nederlands en internationaal comedytalent naar Amsterdam. Gelegen aan het City Marine Ijdock is het Comedy cafe amsterdam goed te bereiken. Op een korte wandeling van het centraal station en met goede OV links staat het Comedy Cafe Amsterdam garant voor een goede avond Comedy.

Comedy Cafe Amsterdam heeft een erg grote invloed op de Amsterdam Comedy club scene. Zo steunt het Comedy Cafe opkomend talent en geven ze tijdens open mic avonden nieuwelingen de kans een om indruk te maken.

Iedere donderdag kan je bij Comedy Cafe Amsterdam genieten van internationale comedy. Op woensdag boekt Comedy cafe amsterdam vooral lokaal talent. Dit talent bestaat uit zowel oude comedy rotten in het vak als complete nieuwelingen.

Daarnaast boekt het Comedy Cafe ook heel wat internationaal bekende comedians. Zo traden Ardal O’Hanlon, Stephen K. Amos, Gina Yashere, Phill Jupitus, Al Pitcher, Tom Rhodes reeds op in het Comedy Cafe.

Het Comedy Cafe is echter niet enkel een comedy club. Je kan er eveneens een lekker biertje drinken of genieten van overheerlijk eten.

Buiten kan je in het lekkere weer genieten van een huisgemaakte cocktail of een Nederlands biertje. Daarnaast heb je de optie om voor de show wat in het Comedy Cafe te eten – dit reserveer je echter best wel op voorhand.

Comedy cafe amsterdan is een geweldige Comedy Club die zowel lokaal als internationaal talent op de planken zet. Het Comedy Cafe staat voor een perfecte avond wanneer je op zoek bent naar comedy in Amsterdam.

Amsterdam Comedy Club koop hier kaartjes hier